fbpx
Probeer PULLKA!

PULLKA in Limburg

Ook in het prachtige Limburg kan je PULLKA ervaren! In gemeente Beesel verzorgt PULLKA-trainer en OERsterk coach Peggy Kuipers wekelijks trainingen. Iedereen die betekenisvol wilt sporten in de mooie natuur kan gratis komen kennismaken met PULLKA. Lees hieronder meer over Peggy, haar expertise en drive, en waarom PULLKA en Limburg zo goed bij elkaar passen.

UPDATE: in samenwerking met Bootcamp Beesel is er vanaf juni 2022 elke donderdagavond een PULLKA sessie! Kijk hier op het rooster voor specifieke tijden, vertreklocatie en special events.

PULLKA-trainer Peggy Kuipers in Nationaal Park De Meinweg

Peggy Kuipers en B-pure

PULLKA-trainer Peggy Kuipers heeft veel werkervaring als ondernemer, zorgprofessional radiologie en leidinggevende. Gedreven door haar missie om mensen vitaler, energieker en weerbaarder te laten leven, heeft Peggy dit jaar het B-Pure coaching opgericht.

Naast PULLKA-trainer is Peggy gediplomeerd OERsterk Coach. Dit na het voltooien van een hoogwaardige, holistische opleiding voor zorgprofessionals op het gebied van gezondheidsmanagement. Met een karrenvracht aan ervaring en expertise staat Peggy te trappelen om mensen en bedrijven te informeren, inspireren en begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl.

Peggy woont in Beesel op een steenworp afstand van prachtige natuurgebieden: Nationaal Park de Meinweg (Herkenbosch), de Walsberg (Beesel) Diergardt’scher Wald (nabij Swalmen), Brachterwald en Elmpter Schwalmbruch. De afgelopen jaren heeft ze met mountainbike tochten en hardlopen elk paadje leren kennen.

Peggy is geboren en getogen in Limburg. De liefde voor de natuur kreeg ze mee van haar opa’s en vader. Elk seizoen geeft het geheel een andere dimensie: de kale ruigheid van de winter, de warmte en schaduw in de zomer, de vrolijk fluitende vogels in het voorjaar en de bonte kleuren in het najaar. Mogelijkheden te over om in beweging met PULLKA de natuur te ervaren.

Wat maakt PULLKA in Limburg bijzonder?

Limburg is na Zuid-Holland de tweede provincie in Nederland waar PULLKA op wekelijkse basis gedaan kan worden. Er zijn op veel andere plekken in het land al events geweest, maar zo structureel is ook voor PULLKA een nieuwe, spannende fase!

Voor PULLKA-grondlegger Diederik Veerman heeft het persoonlijk veel waarde dat Limburg deze eer mag opstrijken. PULLKA is voortgekomen als eerbetoon aan zijn twee verongelukte vrienden, de poolreizigers Philip de Roo en Marc Cornelissen (lees hier meer over dit verhaal achter PULLKA). Marc is geboren en getogen in Kerkrade en was nog regelmatig in Limburg, want naast poolreiziger en duurzaamheidspionier was hij ook familiemens en levensgenieter. Geïnspireerd door Marc’s professionele inzet om de wereld duurzamer te maken, heeft de Brightlands (innovatie) Campus in Geleen de Marc Cornelissen Brightlands Awards in het leven geroepen.

Marc Cornelissen, 1968-2015

Het is deze belangwekkende voorgeschiedenis, gecombineerd met een passie voor een goed en gezond leven dat PULLKA en Limburg voor elkaar zijn gemaakt. We wensen Peggy als PULLKA-pionier en OERsterk coach ongelooflijk veel succes, plezier en avonturen toe!

Delen: