fbpx
Probeer PULLKA!

Sabrina Voeding & Training

PULLKA is een oerbeweging
Word fitter in de mooiste natuurgebieden
Voor elk conditieniveau
Blessurevrij steeds beter worden
Gun jezelf offline kwaliteit
Combineer conditie en krachttraining
Doe mee met PULLKA Specials

Ik ben Sabrina Los. Sporten en bewegen hebben altijd als een rode draad door mijn leven gelopen. Ik hoefde nooit op mijn eten te letten, want ik bleef toch wel op gewicht. Helaas veranderde dit na 3 zwangerschappen en een druk gezin, mijn baan enz.  Je kent het vast wel. Het sporten schoot erbij in en de kilo’s vlogen eraan.

Nadat ik een foto van mezelf zag, ging de knop om. Ik moest weer aan mezelf gaan werken.

Door het sporten weer op te pakken, mijn eet gedrag te veranderen merkte ik dat mijn lichaam langzaam aan veranderde. Dit motiveerde mij heel erg om door te zetten. Naast de energie die dit opleverde kreeg ik ook meer ruimte in mijn hoofd en voelde ik mezelf veel rustiger. Ik kon alles weer aan.

Door mijn eigen positieve ervaring en de kracht die mij dit heeft gegeven, wil ik dit andere mensen ook laten ervaren. Daarom vind ik het heel fijn, als ik ook jou hierbij mag helpen. Nu dus ook met PULLKA!

Het mooie Bentwoud, mijn trainingsgebied, heeft vele uitgestrekte wandelpaden en een wat uitdagende heuvels. Met de afwisselende oefeningen die mogelijk zijn met PULLKA ‘Next Level Bootcamp’ zal geen training hetzelfde zijn!

Eén keer in de maand is er de mogelijkheid om je op te geven voor een strandtraining. Op deze manier zal je PULLKA op een hele andere manier ervaren en zullen er weer nieuwe uitdagingen voor je zijn.

PULLKA bootcamp in omgeving Boskoop, Zoetermeer en Alphen aan de Rijn?

Klik op het logo om naar de website te gaan van Sabrina Voeding & Training

info@sabrina-voeding-en-training.nl

Delen: