fbpx

Brenda 50 jaar!

Brenda, van harte gefeliciteerd met je 50ste verjaardag! Prachtjubileum dat gevierd moet worden, ook in deze gekke tijden. Daarom ben je van harte uitgenodigd voor een speciale PULLKA groepsworkout aan de Haagse kust!

Allereerst: aan wie heb je dit sportieve cadeau eigenlijk te danken? Dat zijn jouw geweldige fietsbuddies Saskia, Esther, Astrid, Monique, Aadje, Ingrid, Yvonne, Carola, Bianca, Angelique en Simone! Ze gunnen je niet alleen een PULLKA-sessie, ze gaan ook fanatiek met je meedoen! Samen op PULLKAvontuur!

Wat is PULLKA? PULLKA is een nieuwe beweegmethode die is ontstaan langs de Zuid-Hollandse kust. Een outdoor workout gebaseerd op het oudste transportmiddel van de mens: de slee. Met deze slee trek je door de mooiste natuur. Je kunt PULLKA zo zwaar maken als je zelf wilt! Simpelweg, door meer of minder zand in de slee te gooien. PULLKA is eigenlijk ‘hiken met weerstand’. Ontspanning door inspanning.

Hier een korte impressie van PULLKA

Omdat je zelf de hoeveelheid ‘ballast’ bepaalt kan je in vergelijking met hardlopen PULLKA makkelijker samen doen. Daarnaast is het veel minder blessuregevoelig, kan je samen meer genieten van de natuur en activeer je het hele lichaam. In de gezonde buitenlucht worden jullie fitter, sterker en relaxter.

Samen met je fietsvriendinnen ga je een geschikte datum prikken om begin 2021 met mij op een coronaproof PULLKAvontuur te gaan: een sportieve, uitdagende tocht van circa twee uur. En daarna kunnen jullie aan de derde helft beginnen:) Wellicht in een outdoor variant, misschien/hopelijk weer in café Het Hof!

Handig om aan te doen / mee te nemen:

Hopelijk tot binnenkort!

Laten jullie me weten wanneer jullie klaar zijn voor jullie PULLKAvontuur?

Met sportieve groet!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is IMG_8972.jpg

Diederik Veerman

Grondlegger van PULLKA

info@pullka.com | 06-15065330

Delen: