fbpx
Probeer PULLKA!

Garoun Bannink

Coach en sportman in hart en nieren. Startte in 2006 zijn carrière als student aan de ALO, academie voor leraar lichamelijke opvoeding. Maakte 1 jaar later een zijstap naar sociaal juridische dienstverlening, om daar te leren wat mensen beweegt.

Tijdens mijn werk in het sociale domein, doorliep ik bij Vista Nova met succes de beroepsopleiding tot loopbaancoach. Sinds 2013 begeleid ik vanuit Bannink Beweegt mensen met uiteenlopende loopbaanvragen. 

Als PULLKA-trainer haal ik mijn energie en enthousiasme uit de mooie vergezichten tijdens de PULLKA-wandelingen. De frisse natuur en het gedegen materiaal zorgen voor een ultieme work-out. Het is heerlijk om te zien hoe conditie en kracht van deelnemers verbetert na enkele PULLKA-sessies. De mentale effecten van PULLKA in de natuur waaronder: weerbaarheid, gedachten op een rijtje, innerlijke rust, positiviteit, komen daar nog eens bovenop!

Delen: