fbpx
Probeer PULLKA!

Voor Ingvild!

Beste Ingvild, van harte gefeliciteerd met je nieuwe uitdaging als directeur van IKC Rijnvliet! Hier een persoonlijk bericht voor jou:

“Zeker als je start met een nieuwe baan is het goed om voldoende te ontspannen. Daar draag ik graag aan bij! Ik doe je via deze weg met veel plezier een PULLKA belevenis voor vier personen cadeau!

Samen met je man en kids (of drie andere n.n.t.p. personen 😉 ) maak je een bijzondere tocht over de prachtige en uitgestrekte Zandmotor vlakbij Kijkduin. Met PULLKA kan iedereen zelf bepalen hoe relaxed of pittig het wordt. Kortom, voor ieder wat wils en toch samen (coronaproof) op pad in de mooiste natuur!

Have fun!

Liesbeth Augustijn,

Bestuurder Stichting Onderwijs Primair

Kort bericht van Diederik van PULLKA:

Beste Ingvild! Hopelijk krijg je al zin in deze PULLKA-tocht! Op pullka.com/rooster zie je wanneer we allemaal Pick Up PULLKA sessies organiseren. Dat is bijna elke dag en vertrekkend vanaf verschillende locaties langs de Haagse strand. De uitgestrekte Zandmotor bij Kijkduin is dus een suggestie. Komende tijd gaan we daar op zondagmiddagen Pick Up PULLKA sessies organiseren en zijn jullie dus ook van harte welkom! Schikt een andere sessie beter in de agenda? Ook geen punt natuurlijk. Bedenk wanneer jij graag met nog drie andere personen wilt komen en vul vervolgens dit formuliertje in:

(in het rooster (www.pullka.com/rooster) kan je ook zien hoeveel plekken er nog beschikbaar zijn. Als je een sessie kiest dat iets verder in de tijd ligt, kan ik makkelijker vier sledes voor jullie reserveren)
(voornaam en leeftijdsindicatie is voldoende)

Ook voor vragen kan je me e-mailen. What’s app kan ook: 06-15065330.

Hopelijk tot binnenkort!

Hartelijke groet, Diederik Veerman | grondlegger van PULLKA

ps. Om je gerust- (of teleur) te stellen: PULLKA is niet alleen geschikt voor superfitte sporters!

Delen: