fbpx
Probeer PULLKA!

Nazomerupdate 2021: PULLKA wordt Coastal Gym (en PULLKA blijft PULLKA…)

Hopelijk heb je een fijne zomer achter de rug in Nederland of elders. In deze nazomerupdate hebben we vier belangrijke nieuwtjes:  

Coastal Gym; dé strandsportschool van Nederland

PULLKA is de naam voor de nieuwe sport die we begin 2018 op de wereld hebben gezet. Tegelijkertijd was het ook de naam voor ons als sportschool. Je ging pullkanieren bij PULLKA. Maar we gaan ons trainingsaanbod komende jaren uitbreiden met nieuwe sporten en beweegactiviteiten; stuk voor stuk geïnspireerd op de kracht van de kust. Alles zal plaatsvinden in de duinen, op het strand én in de zee en daarom lanceren op 1 september aanstaande Coastal Gym; dé strandsportschool van Nederland!

Nemen we daarmee afscheid van PULLKA? Verre van! Het rooster van Coastal Gym zal bomvol staan met vertrouwde PULLKA-sessies. En komend jaar willen we je ook aangenaam gaan verrassen met nieuwe sport- en beweegactiviteiten met (mogelijke) namen als BioFit Bootcamp, Sea Hiking, Mindful Hikes en Beachaton… Alles is nog ontwikkeling, maar zodra de tijd rijp is, ben je de eerste die wordt uitgenodigd voor testsessies en premières!

Wat betekent de verandering van PULLKA naar Coastal Gym voor jou? Komende tijd eigenlijk niet zoveel. Wat je zeker mag doen is de Coastal Gym webapp installeren op het beginscherm van je smartphone. Ga hiervoor vanaf 1 september, 12:00 uur naar https://coastalgym.trainin.app * . Via deze app kan je jezelf makkelijk aan- of afmelden voor sessies, lees je nieuwsberichten, of kan je bijvoorbeeld checken hoeveel credits je nog hebt. De app werkt overigens exact hetzelfde als de actuele PULLKA-app. Sterker nog, je huidige login en wachtwoord hoef je zelfs niet aan te passen. Het enige dat verandert zijn het webadres en wat kleurtjes…   

Qua lidmaatschap verandert er niks. Huidige leden krijgen voor hetzelfde bedrag maandelijks evenveel credits als nu op hun account gestort. En deze credits kan je in de toekomst ook gaan inzetten voor nieuwe activiteiten in het rooster!

* als alles meezit is de webapp van Coastal Gym beschikbaar vanaf 1 september. We zijn echter afhankelijk van externe partijen en hebben dus niet alles zelf in de hand.

Cadeau van Coastal Gym: credits tot eind 2021 geldig

Om te vieren dat we na de zomervakantie gaan starten met Coastal Gym hebben we een tof cadeau voor alle huidige leden van PULLKA; een Coastal Gym ‘creditmandje’! Normaal kan je ongebruikte credits enkel in de maand erop nog verzilveren. Knap lastig als je deze zomer drie weken op vakantie bent geweest en je agenda in september waarschijnlijk meer gevuld is dan afgelopen periode. Daarom het Coastal Gym ‘creditmandje’: één maand aan credits kan je laten omzetten in credits die geldig zijn t/m 31 december 2021. Hiermee heb je een stuk meer tijd om ongebruikte credits alsnog te verzilveren. Wil je zo’n 2021 Coastal Gym creditmandje? Stuur dan een e-mail naar info@pullka.com of reageer met een berichtje via de webapp. Hou nog wel rekening met deze spelregels:

Zee-P-Zee: ’s werelds eerste halve marathon in PULLKA-stijl!

Over precies één maand is het zover: de eerste editie van de Zee-P-Zee loop! Een dag voor de beroemde CPC-loop gaan wij als Coastal Gym een minstens zo stoere uitdaging aan; 21,09 kilometer in PULLKA-stijl. Voor de duidelijkheid: bij de ZEE-P-ZEE staat de ‘P’ dus niet voor ‘Pier’, maar voor ‘PULLKA’ … Kortom, een halve marathon over strand en door de duinen met achter je een verzwaarde slee. We vertrekken als groep, maar voel je vrij om je eigen snelheid, route en hoeveelheid ballast te bepalen.

Ook leuk om te weten

Delen: