fbpx
Probeer PULLKA gratis uit!
Probeer PULLKA!

Outdoor workout

De PULLKA Outdoor Workout is de mooiste en meest complete buitentraining! Je combineert cardio, kracht, uithoudingsvermogen en mobiliteit in één sessie. Alles is er op gericht om jou sterker te maken. Een outdoor workout duurt ongeveer 1,5 uur. Simpelweg omdat wij én de Nationale Gezondheidsraad overtuigd zijn van de meerwaarde van voldoende bewegen.

Praktisch

Achtergrond

Het basisprincipe van PULLKA is simpel én doeltreffend: je trekt een slee gevuld met een bepaalde ballast over onverharde ondergrond. Oftewel, PULLKA is hiken met weerstand. Hierdoor train je niet alleen je benen, maar automatisch ook je romp-, bil-, rug-, buik- en armspieren. Tijdens een workout zorgen de natuur en een gecertificeerde PULLKA-gids voor de juiste uitdaging. Dit op basis van jouw conditie, gevoel en doel.

PULLKA is ook mindfulness ten top: je bent buiten in de natuur. Weg van alle drukte. Je hoofd raakt leeg. In je handen geen mobieltje meer. Je bent offline. Tijdens een PULLKA-sessie denk je nog maar aan drie dingen: mijn gevoel, mijn slee, mijn route.

Delen: