RESET & RECHARGE

Verwacht je topprestaties van de mensen binnen jouw organisatie? Zo ja, behandel hen dan ook als topsporters! Om succesvol te presteren is herstel cruciaal. Na elke serieuze inspanning heeft iedereen hersteltijd nodig. Om te reflecteren, om lichaam en geest op te laden voor nieuwe uitdagingen, om te komen tot nieuwe, creatieve inzichten. Terwijl atleten voldoende rust nemen, is hiervoor in veel organisaties nauwelijks tijd en ruimte. Want tja, er is altijd wel een nieuwe deadline, project of meeting in het vooruitzicht…

Gelukkig ontdekken steeds meer onderzoekers én organisaties de meerwaarde van regelmatig ‘ontfocussen’:

PULLKA RESET & RECHARGE zijn programma’s gericht op het vitaal maken en houden van jouw organisatie. Samen gaan we verantwoord bewegen, beter leren ademen en het concentratievermogen versterken. Dankzij deze holistische aanpak verbeteren we lichaam én geest tegelijkertijd. De programma’s zijn ontwikkeld op basis van recente wetenschappelijke bevindingen en eeuwenoude inzichten.

Koester het talent in jouw organisatie en zorg voor een duurzamere balans tussen in- en ontspanning. Na RECHARGE en RESET is jouw organisatie meer dan ooit klaar voor volgende uitdagingen!

Praktisch: PULLKA RECHARGE & RESET

Voor wie?
Voor veeleisende organisaties die de meerwaarde erkennen van vitale, creatieve en toegewijde medewerkers. Programma’s zijn per sessie geschikt voor één tot twintig personen.

Hoe?
Sessies in de buitenlucht met plenaire en individuele opdrachten. Deze opdrachten vragen vaak beweging, maar vereisen geen enorm fysiek uithoudingsvermogen. Sessies zijn custom-made variëren qua tijdsduur van één uur tot meerdere dagen.

Waar?
Op een inspirerende plek in de natuur, zo dicht mogelijk bij jouw organisatie om de reistijd beperkt te houden. RESET (masterclasses ademhaling) kunnen ook in-company!

Kosten?
Afhankelijk van de vraag, het aantal deelnemers en het aantal sessies. Indicatie: € 30 per persoon per uur met een minimum van € 240 per uur.

Meer informatie

Delen: