SPARKLE

Loopbaancoaching (1-op-1 begeleiding) is een krachtig middel om duurzame inzetbaarheid van medewerkers te vergroten en werkplezier + prestaties te verhogen.

Mooie woorden, maar hoe dan? vraag je je misschien af…

Als leidinggevende of hr-adviseur krijg je uitdagende vragen voor je kiezen, zoals: Op welke plek en met welk werk kan mijn collega het beste bijdragen aan onze organisatie?

Wat heeft iemand nodig om uitmuntende prestaties te leveren?

Wat je bij veel organisaties ziet gebeuren; mensen die langer dan drie jaar in een bepaalde functie werken, lopen vast in hun huidige baan, vallen terug in routine en verliezen plezier en uitdaging in hun vak. Prestaties en ontwikkeling nemen af en uiteindelijk wordt iemand ziek omdat er niet kan worden voldaan aan bepaalde verwachtingen.

Als mens wil je graag de baas zijn over je eigen energiehuishouding. Zit je op de juiste plek, dan geeft werk positieve energie en ontstaat in het beste geval “flow”.

Als organisatie wil je het ontstaan van “flow” bij medewerkers zo goed mogelijk faciliteren. Omdat werken in “flow” een maximale bijdrage levert aan duurzame inzetbaarheid, werkplezier en prestaties

Sportieve Loopbaancoaching in combinatie met de PULLKA-slee is een bewezen methode om flow te creëren bij mensen en hun werk.

De methode werkt aan vier essentiële principes:

Daarnaast maken we gebruik van het Koersonderzoek van Adriaan Hoogendijk.

Bewezen resultaten na afloop:

Meer informatie

Delen: