fbpx
Probeer PULLKA!

Duik in de verhalen van onze fulltime avonturier en pullkanier!

Het boek van Tamar Valkenier komt bijna uit! En daar zijn we razend trots op. Want sinds een half jaar is Tamar niet alleen fulltime avonturier, maar ook fervent pullkanier! We ondersteunen Tamar o.a. met PULLKA-gear op haar huidige en toekomstige expedities. Zo was onze PULLK-Ambassadeur afgelopen maanden op pad in Noord-Zweden. Daar in het hoge noorden Tamar geniet ze eerst en vooral fulltime, doet ze gidswerk, vergroot ze haar reeds indrukwekkende arsenaal aan survivalskills en is ze aan het trainen voor een unieke uitdaging: in hartje winter het Baikalmeer oversteken, het grootste meer ter wereld. Samen met metgezel Gerard Murre trekt Tamar waarschijnlijk volgende winter van noord naar zuid; 700 kilometer lang met ski’s of schaatsen onder zich, en een PULLKA-slee achter zich aan.

Waarom we alle vertrouwen hebben in Tamar en toekomstige avonturen kan je gaan ontdekken in haar eerste boek: Fulltime avonturier. Deze publicatie komt begin april uit bij Kosmos Uitgevers. Bestel nu het boek van Tamar zodat jij bij de happy few hoort om het als eerste te lezen. En neem daarna het boek zeker mee als Tamar met ons komt mee-pullkanieren in Den Haag (waarschijnlijk al in april of mei). Dan gaat ze jouw exemplaar met alle liefde signeren en vertelt ze tijdens de tocht ongetwijfeld over haar avonturen in alle uithoeken van de aarde.

Over Fulltime Avonturier:

Op haar achtentwintigste besloot sterrenchef en recherchepsycholoog Tamar Valkenier afstand te doen van al haar bezittingen en haar veilige leven. Ze koos voor het avontuur. Twee jaar lang fietste ze de wereld rond. Eerst in het ‘veilige’ Europa en daarna almaar verder. Ze reisde vier maanden door Mongolië met haar paard, kameel en hond en liep 600 kilometer door Jordanië.

Met Miriam Lancewood, bekend van Mijn leven in de wildernis, doorkruiste Tamar het hooggebergte van Nieuw-Zeeland, terwijl ze leefden als jagers-verzamelaars. Ze werden daar opgezocht door Floortje Dessing voor haar tv-programma Floortje naar het einde van de wereld. Tamar Valkenier blijft op zoek naar nieuwe avonturen. In ‘Fulltime avonturier’ doet ze verslag van haar vrije leven.

Koop nu alvast jouw exemplaar van Fulltime Avonturier (wees loyaal koop lokaal)!

Productinformatie

Delen: