fbpx
Probeer PULLKA!

The Walk staat even stil, maar komt weer in beweging.

In verband met de Corona-maatregelen vond de inspiratiewandeling The Walk niet plaats op 19 april 2020. Echter dankzij het reclamebedrijf Ocean kreeg ons initiatief wel landelijke bekendheid: op twee gigantische beeldmasten langs de snelwegen nabij Apeldoorn en Rotterdam. Ontdek meer hierover in het onderstaande filmpje. Een nieuwe datum voor The Walk in 2020 volgt zsm!

Wilco van Rooijen (bergbeklimmer en poolreiziger) en Peter Heres (Ideeoloog) wandelen regelmatig. Vaak met hun gedachten bij Marc Cornelissen en Philip de Roo, de twee vrienden die bijna 5 jaar geleden zijn overleden in het Arctisch gebied.

Een andere goede vriend, Diederik Veerman van PULLKA, denkt ook vaak terug aan Marc en Philip en voortaan wandelt hij mee.

De wandeling van Wilco, Peter en Diederik wordt een jaarlijks terugkerend moment. Om stil te staan bij de mannen, maar ook om door te gaan met waar zij voor stonden. Daarvoor richt The Walk zich op #2048. Het moment waarop het Antarctisch verdrag afloopt en het kwetsbare gebied vrij wordt gegeven. 

Wij noemen het The Walk.

Ook jij kunt met ons meelopen wanneer je de behoefte daartoe voelt, graag zelfs. De afstand dit jaar is maximaal 28 kilometers (je mag korter lopen). Jaarlijks verminderen wij de afstand met 1 kilometer zodat we in 2048 het doel bereikt hebben.

Het ouder worden van de deelnemers, compenseren we met het jaarlijks verminderen van de afstand met 1 kilometer.

We hopen en verwachten met deze wandeling veel mensen te inspireren om zelf een initiatief te starten, waardoor het werk van onze vrienden doorgaat.

De wens is dat deze wandeling elk jaar groter wordt, inhoudelijk en qua aantal deelnemers.

Praktisch: Met OV goed bereikbaar

Kom je ook? Je mag me een mail sturen, hoeft niet, meelopen nog belangrijker;-)

Delen: