fbpx

Van Bob voor Michou!

Hallo Michou en Bob! Welkom bij de Natuurbeweegschool! Jullie gaan samen op PULLKAvontuur! PULLKA is een nieuwe beweegmethode ontwikkeld aan de Haagse kust en gebaseerd op het oudste transportmiddel van de mens: de slee. Met deze slee trek je door de mooiste natuur. Ontspanning door inspanning dus! Je kunt PULLKA zo zwaar maken als je zelf wilt! Simpelweg, door meer of minder zand in de slee te gooien. PULLKA is eigenlijk ‘hiken met weerstand’.

Hier een korte impressie van PULLKA; de beweegmethode die we hebben ontwikkeld langs de Zuid-Hollandse kust.

Omdat je zelf de hoeveelheid zand in de slee bepaalt kan je in vergelijking met hardlopen PULLKA makkelijker samen doen. Daarnaast is het veel minder blessuregevoelig, kan je samen meer genieten van de natuur en activeer je het hele lichaam. In de gezonde buitenlucht worden jullie fitter, sterker en relaxter!

Jullie kunnen meedoen met een groepssessie of er zelf op uit trekken met een Pick Up PULLKA. Een groepssessie duurt 90 minuten en met een Pick Up PULLKA krijg je 100 minuten outdoor beweegtijd. In het rooster zie je het meest actuele aanbod, rekening houdend met de geldende coronamaatregelen.

Handig om aan te doen / mee te nemen:

Hopelijk tot binnenkort!

Laten jullie me weten wanneer jullie klaar zijn voor jullie PULLKAvontuur?

Met sportieve groet!

Diederik Veerman

Grondlegger van PULLKA

info@pullka.com | 06-15065330

Delen: