fbpx
Probeer PULLKA!

ZEE-P-ZEE

De beroemde CPC Loop Den Haag is verplaatst naar volgend jaar. Voor iedereen die flink heeft getraind en toch een ware fysieke uitdaging wilt in het weekend van de beoogde CPC: doe mee met de ZEE-P-ZEE! Een halve marathon hike over het strand en de duinen! De ‘P’ in de Zee-P-Zee staat niet voor ‘Pier’ maar voor PULLKA: de wereldwijde nieuwe strandsport ontwikkeld aan de Haagse kust! Is PULLKA niks voor hardlopers? Atletiektrainers op Topsportcentrum Papendal beoordeelden hun eerste PULLKA-ervaring met gemiddeld een 8,9!

Ervaar op 25 september deze nieuwe sport 21,0975 km lang…! Let op: de ZEE-P-ZEE wordt geen massa-event; we hebben ‘slechts’ 30 plekken beschikbaar. Kortom, wees er snel bij!

Kortom, een halve marathon over strand en door de duinen met achter je een verzwaarde slee. We vertrekken als groep, maar voel je vrij om je eigen snelheid, route en hoeveelheid ballast te bepalen.

PLANNING
* Verzamelen rond 12:00 uur bij Strandpaviljoen Buiten, Zwarte Pad 67 (Scheveningen).
* Vertrek: 12:30 uur. Richting het noorden. Na ca. 10,55 kilometer maken we een keerpunt. Terug naar het zuiden…
* Verwachte aankomst: tussen 17 en 18 uur. Kosten: 2 credits voor leden, € 15 voor niet-leden. Neem zelf meer dan voldoende drinken, eten en laagjes kleding mee (in je slee)!

Meld je zo snel mogelijk aan. Vol = vol!

Meer info: info@pullka.com / 06-15065330

Delen: